"Bir Dönüşüm Masalı" e-twinning Projemiz okulumuzda başladı

BİR DÖNÜŞÜM MASALI e-twinning Projemiz okulumuzda başladı

Proje kurucumuz Ağrı Merkez  Selehattin Eyyübi İlkokulu Anasınıfı C Şubesi öğretmenimiz Gülfidan   Deveci Özgül, proje ortaklarımız  Anasınıfı B öğretmeni Hatice Akalın, Anasınıfı A şubesi öğretmeni Nurten Özoğuz ve Yavuz Selim İlkokulu 1-B Sınıf Öğretmeni Şafak KIRKUŞU tarafindan okulumuzda yürütülmektedir.

Projemizin amacı; atık maddelerin görünenin dışında farklı ürünlere dönüştürebileceklerini fark ettirmek, geri dönüşümle çevre kirliliğinin ve israfın engellenmesini sağlamaktır. Öğrencilerimizin farklı düşünebilme yeteneklerini geliştirerek üretici bireyler olmasına katkı sağlamak ve öğrencilerimizin tasarım yaparken hem ince kas becerilerinin gelişmesi hem de zihinsel düşünebilme yeteneklerini geliştirmeyi amaçlamaktayız.Doğaya ve çevremizdeki diğer canlılara karşı öğrencilerimizin daha duyarlı olmalarını sağlamak.

22.03.2022 199

22-03-202222-03-2022