Yavuz Selim İlkokulu

Vizyon: Yavuz Selim İlkokulu´nun Vizyonu:Ulu Önder Atatürk’ün çağdaş görüşleri ışığında evrensel çözümler üretebilen; ülkesine yararlı, özgüveni tam, toplum bilinci gelişmiş insanlar yetiştirmektir.

Misyon: Yavuz Selim İlkokulu´nun Misyonu; öğrencilerinin küçük yaşta yeteneklerini ortaya çıkaracak, yaşamla uyumunu sağlayıcı bir eğitim ve öğretimi ön planda tutmak; Atatürkçü, bilgiyi özümseyen, araştıran, sorgulayan, analitik düşünen ve kritikler yapabilen, doğru iletişim kurabilen, toplum bilinci yüksek, başarıya inanan gençleri Türkiye’nin yarınlarına hazırlamaktır. Yavuz Selim İlkokulu´nun Misyonu; öğrencilerinin küçük yaşta yeteneklerini ortaya çıkaracak, yaşamla uyumunu sağlayıcı bir eğitim ve öğretimi ön planda tutmak; Atatürkçü, bilgiyi özümseyen, araştıran, sorgulayan, analitik düşünen ve kritikler yapabilen, doğru iletişim kurabilen, toplum bilinci yüksek, başarıya inanan gençleri Türkiye’nin yarınlarına hazırlamaktır.

Başarılar: .....

Saatler: 07:30 12:30 13:00 17:30
Servis Bilgisi:
Taban-Tavan Puan Bilgileri:
Okulun Sınav Başarı Durumu:
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi:
Sportif Etkinlikler: Okulumuz kategorilere göre ilde düzenlenen sportif faaliyetlere katılmakta ve okul bünyesinde spor turnuvaları düzenlemektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda "En Temiz Sınıf Projesi", "Zeka Küpü Projesi", "Okuyan Şehir Ağrı" ve "Bir Çayınızı İçeriz" Projelerini uygulamaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri:
Kontenjan Bilgileri:
Diğer Hususlar:

WEB - https://agriyavuzselimilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Murat Mah.Atatürk Cad. No 150 Ağrı Merkez

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Murat mah. Atatürk Cad.

Adres - Murat Mah.Atatürk Cad. No 150 Ağrı Merkez

Ulaşım Ulaşım Şehir Dolmuşlarıyla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Ağrı Merkez ilçede bulunmaktadır.